...dreams are like rainbows, only idiots chase them...

vineri, 22 aprilie 2011

Cuminti din leagan pana-n mormant:))



Femeile sunt sexul cuminte. Amabile, gata mereu sa cedeze, modeste si generoase.Asta se asteapta de la ele,dar corespunde si imaginii pe care orice femeie o poarta in interiorul ei.
Azi,femeile nu vor sa fie doar cuminti. Felul de a se concepe pe sine se modifica. Totusi, Femeia Noua mai este inca plina de contradictii. Ea isi impune vointa, dar adeseori cu un sentiment de culpabilitate. In exterior, ea ramane calma, dar in interior s-a declansat un conflict : pe de o parte, si Femeia Noua vrea sa fie agreata de cei din jur, si ea se straduieste sa le face tuturor pe plac. Pe de alta parte, ea stie ca in felul acesta se incurca prin itele unor dependente.Ea vrea sa se impuna , fara a rani pe nimeni ; vrea sa-si atinga scopul fara a da pe nimeni peste cap; vrea sa fie critica, fara a ponegri pe nimeni; vrea sa-si spuna parerea si sa-i convinga pe altii , fara sa manipuleze; vrea sa fie sigura pe sine, fara a-i speria pe ceilalti.
Dar indoielile ascunse legate despre propria lor persoana razbat la suprafata. Ele devin vizibile fantomatic in nuantele subtile ale limbajului corporal.Un cap usor inclinat, o privire care intreaba abia sesizabil, un zambet scurt, nesigur semnaleaza :"De fapt nu sunt chiar asa de sigura." Un gest fugtiv ,aparent lispit de importanta, devine: "Trebuie sa ma transform"Sau :"Eu fac opozitie numai pe jumatate"
Femeile se pot transpune usor in situatia celorlalti.Ele inteleg cum se face ca cineva are o anumita parere si din ce cauza.De aceea, le vine greu sa-si  impuna  dorintele sau sa-si sustina sus si tare parerea...
EHRHARDT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu